Skip to main content

Aanbod The Female Fix

Wil jij met je bedrijf aan de slag met SDG 5: gendergelijkheid en kun je daar hulp bij gebruiken?
Dan is The Female Fix Consulting er voor jou met alle expertise.
We bieden de volgende producten, services en diensten aan.
Wil je meer weten? Neem contact op met  info@thefemalefix.com

Gender Equality Strategic Business Consulting:

Door de combinatie van onze strategische en actiegerichte consultancy aanpak stelt The Female Fix je bedrijf in staat om actief bij te dragen aan SDG 5 gendergelijkheid en de voordelen van inclusie en diversiteit te embedden in je bedrijfsstrategie. Daarna kun je je inclusieve merkstrategie intern en extern activeren, waardoor je bedrijf voor (nieuwe) medewerkers, klanten en je omgeving aantrekkelijker wordt.

Mail direct

Research & Reporting Framework:

Aan de hand van The Female Fix SDG 5 Gender Equality Framework™ gebaseerd op de Women Empowerment Principles van de Verenigde Naties, verrichten we een analyse in je bedrijf, zodat we de huidige situatie en uitdagingen op het gebied van SDG 5 in kaart kunnen brengen. Gezamenlijk maken we een plan van aanpak met realistische meetbare streefcijfers. We stellen een strategisch plan op die voldoet aan de CSRD richtlijnen en waarbij ook direct gerapporteerd kan worden aan de Sociaal Economische Raad (SER).

Mail direct

The Female Fix Leadership Masterclass:

We geloven dat bewustwording van de noodzaak om SDG 5 aan te pakken begint bij het leiderschap. Onze masterclasses zijn ontworpen om leiders te inspireren en te informeren over het belang van genderdiversiteit in het bedrijfsleven. We bieden inzichten en strategieën om een inclusieve cultuur te bevorderen en genderdiversiteit te integreren in de organisatorische besluitvorming. Door leiders bewust te maken van hun rol in het bevorderen van gendergelijkheid, creëren we een krachtige hefboom voor verandering.

Mail direct

Inclusive Brand Strategy, Marketing and Communications:

Hoe creëer je een inclusief merk en hoe vertaal je dat door in je marketingproposities, communicatieconcepten, sponsorstrategie en je campagnes? Daar kan Marianne Bruijn bij helpen. Met haar 25 jaar ervaring bij A-merken als McDonald’s, Pearle Opticiens en Rabobank, waarin ze verantwoordelijk was voor het bouwen, versterken en activeren van het merk, weet ze als geen ander hoe ze inclusiviteit en diversiteit randvoorwaarde maakt van alles wat het merk ademt. Ook hier begint het bij commitment van de top en het omarmen van SDG 5.

Mail direct

Begeleidingstraject voor groei vrouwen in je organisatie:

Jij erkent het belang van gelijkwaardigheid in je organisatie en zou graag de instroom en doorstroom van vrouwen willen bevorderen. Tevens wil je uitstroom van vrouwen zo goed als mogelijk voorkomen, echter weet je niet goed waar te beginnen. Aan de hand van een begeleidingstraject kan The Female Fix je inzicht geven in wat er nodig is om vrouwen in je organisatie te empoweren. Hieraan is veelal een coachingstraject gekoppeld. We nemen als uitgangspunt de life events van vrouwen. Bijvoorbeeld moeder worden. Voor behoud van  talentvolle jonge vrouwen is het essentieel dat deze vrouwen gedurende hun zwangerschap, verlof en bij terugkomst op de werkvloer goed worden begeleid en ondersteunt. Als je dit goed doet, neemt het zelfvertrouwen toe en verklein je de kans op uitstroom.

Mail direct

Founder The Female Fix Marianne Bruijn als professioneel spreker:

Door haar expertise en betrokkenheid bij SDG 5 gendergelijkheid levert Marianne een inspirerende en informatieve bijdrage aan het vergroten van bewustzijn, het bevorderen van verandering en het stimuleren van actie op het gebied van gelijk(waardig)heid in de samenleving, het bedrijfsleven en thuis. Op basis van de behoeften en wensen van de organisatie kan de inspiratietalk aangepast worden.

Mail direct

Gender Equality event:

Bewustwording en betrokkenheid zijn essentieel bij het bevorderen van gendergelijkheid. Onze evenementen, gericht op medewerkers, leveranciers en klanten, bieden een platform voor dialoog, educatie en inspiratie. We creëren een omgeving waarin deelnemers de impact van genderongelijkheid kunnen ervaren en zich kunnen engageren om positieve verandering te realiseren. Door het organiseren van dit event benadruk je het belang van gendergelijkheid en diversiteit in je organisatie en creëer je SDG 5 ambassadeurs.

Mail direct

Female & Finance event:

Financiële zelfredzaamheid is essentieel voor vrouwen om onafhankelijkheid en gelijk(waardig)heid te bereiken. Het Female & Finance Event is speciaal ontworpen om vrouwen bewust te maken van het belang van enerzijds meer financiële kennis en anderzijds een stabiel inkomen uit een fijne carrière waarin je je kunt blijven ontwikkelen. We brengen de kosten en kwetsbaarheden van alle life events in kaart en geven direct concrete handvatten om aan de slag te  gaan, zodat vrouwen financieel en in hun carrière nog meer in hun kracht komen te staan.

Mail direct

Bestel het boek The Female Fix:

Het boek The Female Fix, geschreven door Marianne Bruijn is een krachtige bron van inspiratie en empowerment voor je medewerkers. Het biedt waardevolle inzichten, praktische financiële tips en motiverende verhalen om vrouwen te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel en het bevorderen van gendergelijkheid binnen je organisatie.

Mail direct

Female FIX Finance online cursus:

Als werkgever gun je deze cursus aan je vrouwelijke medewerkers. The Female FIX Finance cursus zet vrouwen financieel en in hun carrière in hun kracht. Vrouwen zijn financieel kwetsbaarder dan mannen. Daarom is bewustwording op dit thema en het vergroten van financiële kennis onder vrouwelijke medewerkers essentieel. Dat kan nu met de online cursus Female FIX Finance. Qua tijd helemaal zelf in te delen. De cursus bestaat uit 5 aansprekende modules, een werkboek en veel persoonlijke video’s. Met deze cursus vergroot je je financieel kennis, creëer je een positieve money mindset, maak je een money life plan, zodat je precies weet hoeveel geld je opzij moet zetten voor later. Je krijgt inzicht in hoe belangrijk het is je eigen inkomen te genereren en je te blijven ontwikkelen. Je leert een goed gesprek over geld te voeren en hoe je kunt beleggen voor o.a. je pensioen. Een cursus waarvan je hoopte dat deze er veel eerder was geweest!

Mail direct

The Female Fix Workshops:

The Female FIX Finance online cursus kan ook als workshop worden aangeboden aan een afdeling, team of groep vrouwen. Ook mannen kunnen veel leren van de cursus, want authentiek leiderschap komt aan bod, waarin masculiene als feminiene kwaliteiten samen gaan en zorgen voor betere bedrijfsresultaten. In 5 dagdelen behandelen we de modules en doen we interactieve opdrachten met elkaar. Maatwerk is hierin uiteraard mogelijk.

Mail direct

The Female Fix Recruitment:

Onze recruitmentdiensten richten zich op het plaatsen van getalenteerde vrouwen op managementposities. Door 25 jaar professionele werkervaring in grote bedrijven, het talent van verbinden en het interviewen van zoveel inspirerende rolmodellen, heeft The Female Fix recruitment een enorm rijk en divers netwerk van vrouwen opgebouwd. Als belangrijkste skill staat authentiek leiderschap bovenaan.

Mail direct

Welke opdrachtgevers gingen je al voor: