Skip to main content

NIEUW: online cursus
Female FIX Finance

Zet jezelf financieel en in je carrière in je kracht!

Gender Equality door Female & Finance Empowerment.

‘You earn it, you deserve it’

AUTEUR MARIANNE BRUIJN inspireert vrouwen om de regie over hun eigen leven te behouden door financieel zelfredzaam te zijn en laat zien dat carrière en gezin hand in hand kunnen gaan.

Female Fix Formule

Een slimme meid is op haar financiële toekomst voorbereid.

Wanneer ben je nu Female Fix?

Je bent Female Fix als je voldoende financiële kennis hebt, een stabiel inkomen hebt waarmee je jezelf nu en later kunt onderhouden, zodat je de regie over je eigen leven behoudt en in vrijheid kunt leven.

Beleggen life events

Na het lezen van The Female Fix Formule weet je dat je een korte termijn buffer nodig hebt voor onverwachtse omstandigheden als de verhoging van de energieprijzen of de wasmachine die kapot gaat. Maar je hebt juist ook buffers nodig voor diverse life events in de toekomst. En dat gaat veelal om grotere bedragen, waar je nu al geld voor opzij zou moeten zetten. Hoe eerder je daarmee begint, hoe beter, want tijd en rendement zijn je beste vrienden. Je leert er alles over in The Female FIX Finance cursus.

Schrijf je vandaag in voor de cursus:
Female FIX Finance

Leert je nu en later financieel op eigen benen te staan. Female Fix dus. Deze online cursus empowert je financieel en in je carriere. Je vergroot je financiële kennis, je verbetert je money mindset, je krijgt inzicht in de kosten van alle levensfases en leert hoe je daar nu op kunt anticiperen. Je leert strategieën om enerzijds je inkomen te vergroten en anderzijds vol zelfvertrouwen te beleggen voor later. De cursus wordt ondersteund met persoonlijke video’s, podcasts en een werkboek met opdrachten, zodat je direct aan de slag gaat met je financiële zelfredzaamheid. Je kunt de cursus volledig in je eigen tijd doen. In totaal ben je 3 dagen (6 dagdelen) met de cursus bezig. Mocht je vragen hebben, dan zal Marianne Bruijn ze persoonlijk beantwoorden.

Bestel het boek The Female Fix:

Wil jij ook FEMALE FIX worden? Dan raad ik je mijn nieuwe cursus Female FIX Finance aan. In de maand september krijg je mijn boek gratis bij aankoop van de complete cursus. Als je meer dan 10 boeken wilt bestellen voor je collega’s, studenten of vriend(inn)en stuur mij dan een email. Ik signeer de boeken dan persoonlijk.

The Female Fix webshop

In de shop vind je alle producten die je helpen financieel zelfredzamer te worden. Het boek The Female Fix, maar ook diverse online cursussen. De complete Female FIX Finance cursus is nu beschikbaar. Ook zijn de losse modules separaat te bestellen. Wil je een persoonlijk gesprek met mij om Female Fix te worden, te starten met beleggen of om als jonge moeder thuis en op werk in je kracht te blijven staan? Dan kun je via de shop een online sessie met mij boeken.

The Female Fix Moneytalks

Wil jij een inspiratiesessie van Marianne Bruijn bijwonen of organiseren, waarin ze aan de hand van voorbeelden laat zien hoe je je financiële zelfredzaamheid kunt behouden, schrijf je dan hier in.

Wil je dat Marianne Bruijn een Moneytalks masterclass komt geven bij je bedrijf, op school, voor je netwerk of je vriend(inn)en, dan kun je per mail ook een sessie boeken.

In de media

Zoals Johan Cruijff zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.” Bewustwording over het thema Gender Equality door female & finance empowerment is essentieel om de maatschappij, bedrijven, mannen en vrouwen in beweging te brengen. Daarom werkt founder The Female Fix Marianne Bruijn graag mee aan interviews, podcasts en inspiratietalks. Bekijk hier haar optredens in de media. Wil je Marianne interviewen, of een inspiratietalk boeken, stuur dan een mail naar info@thefemalefix.com

Bekend van