Skip to main content

NEW: The Impact Fix – Business for Good

Wil jij in 2024 ook meer échte impact maken met jouw organisatie? Heb je ambities om te groeien en succesvol te zijn, maar wel op een duurzame manier? En kun je daar hulp bij gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij zijn Impactmakers.

Impact is niet alleen goed voor de wereld, maar ook voor je bedrijfsresultaten, klantportfolio, reputatie en employee engagement. Daarom hebben wij voor 2024 hele mooie plannen: wij gaan jou en jouw bedrijf opzetten voor succes – DUURZAAM SUCCES.

Wij, Kelly en Marianne, bundelen onze krachten om ons in te zetten voor bedrijven die impactgedreven willen ondernemen. De combinatie van de jarenlange corporate ervaring en expertise in CSR Strategie & Finance van Marianne en de People, Culture & Scalability achtergrond bij meer dan 30 (tech) bedrijven van Kelly, zorgen ervoor dat wij binnen no-time jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen tillen als het gaat om duurzaam groeien en ondernemen. 

Hoe gaan wij jouw bedrijf helpen?
– Het opstellen van een passende strategie voor een duurzame organisatie: van het definiëren van je Missie met Core Values, People & Culture, tot aan de manier waarop jij jouw klanten bediend en de Supply Chain.
– Heb je de ambitie een bepaalde certificering te behalen, zoals bijvoorbeeld een B-Corp of hulp nodig bij het opstellen van je maatschappelijk jaarverslag. Wij begeleiden je in het proces en de inhoud.
– Intern aan de slag gaan met DE&I: Van bewustwording, tot strategie en implementatie.
– Door jouw sociale of duurzame missie door te vertalen in al je interne (people) en externe processen.
– Uiteraard gaan we aan de slag met de meest duurzame bron binnen je organisatie: je mensen. Hoe kan je talent vinden, aantrekken én behouden? 

Van trainingen en workshops, tot strategisch langere termijn projecten.
Zolang jij echt impact wilt maken, komen wij met het juiste aanbod.
Ben je geïnteresseerd in onze aanpak? Plan een kennismakingsgesprek  via de link onderaan deze pagina.  

Meet the Founders.
Oke, The Impact Fix is een feit. Maar wie zijn wij en waarom hebben wij ervoor gekozen onze krachten te bundelen?

Kelly Rapmund
De afgelopen 10 jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om voor meer dan 30 van de meest innovatieve en snelgroeiende bedrijven in de Nederlands (Tech) industrie te werken. Van marktleidende ATS tool Recruitee, tot aan het succesvol aan Vinted verkochte United Wardrobe, tot aan Rotterdams succesverhaal Helloprint. Ik heb zoveel manieren gezien om een bedrijf succesvol te kunnen laten groeien. Binnen al deze rollen mocht ik aanschuiven bij de founders en het MT, waardoor ik veel heb meegekregen over de uitdagingen van het succesvol en duurzaam laten groeien van een organisatie. Ga je met ons aan de slag? Dan kan ik je helpen met het schaalbaar groeien van je organisatie, definiëren van je Missie, Visie & Kernwaarden, alles rondom People Strategy, People Ops en Cultuur. Duurzaam groeien is key!

Marianne Bruijn
Naast dat ik founder ben van The Female Fix, waarin ik vrouwen en vrouwelijke ondernemers financieel in hun kracht zet en bedrijven help met strategische vraagstukken over genderdiversiteit en gelijkwaardigheid, ben ik samen met Kelly co-founder van The Impact Fix. Financiële, Duurzame & Sociale winst kunnen hand in hand gaan en daar willen we bedrijven van binnenuit mee helpen. Van strategie tot draagvlak en meetbare implementatie. Ik heb meer dan 20 jaar corporate ervaring en diverse topmarketing en managementfuncties bekleed bij gerenommeerde A-merken Rabobank, McDonald’s en Pearle Opticiens. Bij deze merken heb ik herpositioneringstrajecten begeleid en daar hoorde ook de afstemming met het stakeholderveld bij. Als Impactmaker kan ik je bedrijf scherp positioneren, het voor iedereen begrijpelijk op papier zetten en impactvol activeren in de organisatie. Ook help ik je met de KPI’s frameworks, zodat de uitkomsten gemeten, gerapporteerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Mijn grote kracht is het impactvol doorvoeren van de strategie naar handelingsperspectieven voor medewerkers, klanten en de maatschappij.


Door de combinatie van onze ervaringen en krachten, zijn wij in staat om snel en effectief jouw organisatie te helpen om meer impactgedreven te ondernemen. Dus waar wacht je nog op:-)

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met The Impact Fix